RB4011iGS+5HacQ2HnD wifi hiba?

Minden ami MikroTik WiFi -vel kapcsolatos
Avatar
pytta
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2016. május 9., hétfő 9:50

RB4011iGS+5HacQ2HnD wifi hiba?

HozzászólásSzerző: pytta » 2019. március 28., csütörtök 11:30

Sziasztok!

Erre valaki valami ötletet, vagy más is tapasztalta? Ez normális vagy garanciába menjen vissza?
Másoltam a log-ot:

Mar/27/2019 18:29:59 wireless,info F4:5C:89:4A:56:E1@wi-fi 5GHz: disconnected, received deauth: sending station leaving (3)

Ilyenkor van, hogy ledobja a wifi interfészt

Miért vannak ezek, és mi okozhatja? DFS miatt lenne?

És:

Mar/27/2019 16:41:21 wireless,info F0:DB:F8:D0:56:5F@wi-fi2.4GHz: disconnected, received disassoc: sending station leaving (8)

Mar/27/2019 16:57:05 wireless,info 00:C3:F4:38:AF:AC@wi-fi2.4GHz: connected, signal strength -61
Mar/27/2019 16:57:05 interface,info wi-fi2.4GHz detect LAN

Illetve még a sebességet tartom alacsonynak (350-400Mbps, speedtes) registration fülöm 866Mbps.
Azért tartom kevésnek, mert pl egy AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router Archer C6 TP-Linkkel mértem 500-at speed test-tel (wifin) volt a mérési eredmény. Mit kellene még beállítsak?
köszönöm előre is

Avatar
animal
Hozzászólások: 429
Csatlakozott: 2013. február 13., szerda 14:55
Telefonos Elérhetőség: +36305614147
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: RB4011iGS+5HacQ2HnD wifi hiba?

HozzászólásSzerző: animal » 2019. március 28., csütörtök 16:55

pytta írta:Sziasztok!

Erre valaki valami ötletet, vagy más is tapasztalta? Ez normális vagy garanciába menjen vissza?
Másoltam a log-ot:

Mar/27/2019 18:29:59 wireless,info F4:5C:89:4A:56:E1@wi-fi 5GHz: disconnected, received deauth: sending station leaving (3)

Ilyenkor van, hogy ledobja a wifi interfészt

Miért vannak ezek, és mi okozhatja? DFS miatt lenne?

És:

Mar/27/2019 16:41:21 wireless,info F0:DB:F8:D0:56:5F@wi-fi2.4GHz: disconnected, received disassoc: sending station leaving (8)

Mar/27/2019 16:57:05 wireless,info 00:C3:F4:38:AF:AC@wi-fi2.4GHz: connected, signal strength -61
Mar/27/2019 16:57:05 interface,info wi-fi2.4GHz detect LAN

Illetve még a sebességet tartom alacsonynak (350-400Mbps, speedtes) registration fülöm 866Mbps.
Azért tartom kevésnek, mert pl egy AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router Archer C6 TP-Linkkel mértem 500-at speed test-tel (wifin) volt a mérési eredmény. Mit kellene még beállítsak?
köszönöm előre is



gondolom telefon, akksi kímélés miatt csinálja ha nincs aktív használat, teljesen normális

vaaagy vedd vissza egy kicsit a kimenő teljesítményt
Animal - Y9 - Accesspoint - Mikrotik Certificated
- Lehetetlen nincs, csak nehezen kivitelezhető -

Avatar
pytta
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2016. május 9., hétfő 9:50

Re: RB4011iGS+5HacQ2HnD wifi hiba?

HozzászólásSzerző: pytta » 2019. március 28., csütörtök 19:17

Ilyenkor a wifi interfész lesz inaktív, és nyilván nem találja semmi. Tehát nem az eszközök csatlakoznak le, hanem a wifi úgy látszik, mint amikor letiltok egy interfészt, megszünne létezni, hogy van. Ha dobsz egy emailt küldöm képekben is.

Avatar
animal
Hozzászólások: 429
Csatlakozott: 2013. február 13., szerda 14:55
Telefonos Elérhetőség: +36305614147
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: RB4011iGS+5HacQ2HnD wifi hiba?

HozzászólásSzerző: animal » 2019. március 31., vasárnap 17:13

pytta írta:Ilyenkor a wifi interfész lesz inaktív, és nyilván nem találja semmi. Tehát nem az eszközök csatlakoznak le, hanem a wifi úgy látszik, mint amikor letiltok egy interfészt, megszünne létezni, hogy van. Ha dobsz egy emailt küldöm képekben is.


animal@darksky.hu nem fut script?
Animal - Y9 - Accesspoint - Mikrotik Certificated
- Lehetetlen nincs, csak nehezen kivitelezhető -


Vissza: “RouterOS közösségi támogatás [ Vezetéknélküli Hálózatok ]”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég